Hestneshagen

Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Skrevet av Stine Riiber, 12. des, 2020

Hei.

Jeg er en dame på 45 år som ønsker meg en Cavaliervalp. Jeg bor alene og har mye tid og kjærlighet å gi til en hund :) Jeg er vokst opp med Cocker.

Har dere noen valpekull i vente? og er det mulig å sette seg på en liste?

Mvh, Stine Riiber (92431602)

E-post:

@cadi.no
sr

Skrevet av Diana, 8. okt, 2020

Elsker grønn, og nyte lykkelig tid

E-post:

Danny564
@gmail.com

Skrevet av Elise Thon, 20. sep, 2019

Veldig fin hjemmeside med mye nyttig info.

Skrevet av Ole, 12. aug, 2019

Jeg liker denne nettsiden.

E-post:

Hjemmeside:

@gmail.com
olezozole

Skrevet av celinaall, 31. jan, 2018

hund er våre venner og ilike hund veldig mye, takk for at din del har en fin dag

E-post:

BGarza3
@gmail.com

Skrevet av S. Brungot, 9. nov, 2017

Meget spennende at lese på denne siden :)

Skrevet av Aslaug, 20. jul, 2017

Elsker nettstedet ditt, og takk for din del. Beste hilsener

Skrevet av sozudo, 11. sep, 2016

Fin webside synes jeg! :-)

Skrevet av somoda, 9. sep, 2016

Jeg liker denne nettsiden.

Skrevet av Internet mobilny, 21. feb, 2014

APLIKACJE DOSTĘPOWE
I STEROWNIKI DO URZĄDZEŃ MOBILNYCH

Skrevet av Janicke, 16. jan, 2014

Hei Lena.
Dette var en grusom trist opplevelse for begge parter. At det er uenighet mellom vår veterinær og deres vil vi aldri få svar på. Vår veterinær leste rapporten vi fikk. Hunden ble grundig undersøkt og lyttet på uten å finne noe galt, eller mistenke at noe var galt. Det var derfor vanskelig å forstå at denne hunden hadde så alvorlig hjertefeil. Men at dere tok en rett avgjørelse ift hva dere mente, og etter råd fra deres veterinærer godtok vi på telefon. Vi betalte dere også tilbake pengene dere hadde gitt for valpen, da dere ba om å få disse betalt tilbake med en gang . Vi opplevde nok situasjonen ulikt, men trist og vond, og noe vi begge skulle gitt mye for å unngått. Vi gjør jo alt vi kan for å sikre oss at vi leverer friske valper, men så lenge vi holder på med levende vesner, kan dessverre ting vi ikke har oversikt over, oppstå. Vi ønsker dere nå bare lykke til videre, og håper dere har fått eller får dere en ny valp som vil gi dere masse glede :-) Lykke til.

E-post:

sundask
@online.no

Skrevet av Lena K, 16. jan, 2014

Hei, dere!
Vil gjerne kunne få svare dere på deres "siste nytt". Som forklart tidligere hvorfor vi tok det triste valget vi gjorde gjentar jeg her:

Det var ikke lungetrøbbel som blir nevnt av dere. Krull hadde masse væske på lungene og så og si ingen frisk lungevev igjen de dagene før han gikk bort. Dette er pågrunn av hjertesvikt. De siste røntgenbildene som vi tok av han tiden før han ble avlivet viste det at hjerte hannes var blitt så stort at det tok KVARTE delen av kroppen hans. Hvis man kan anatomi og har en viss sykdomsforståelse så vet man at ved hjertesvikt får man væske på lungene. Vi hadde hatt 3 forskjellige spesialister for å se på han. Det ble ikke anbefalt å reise med han sørover for at prognosen hans var så ekstremt dårlig med tanke på at han ikke var blitt 3 mnd engang. Forskjellen fra første gang vi tok røntgenbilder av han og til det siste (dagene før avlivningen) var dramatisk. Vi ble anbefalt ganger flere å la han få slippe. I et siste desperat forsøk ringte vi Tromsø å hadde bestilt billett der for å få de til å se på han. Vi fikk sendt journalen hans dit samme dag, og de ringte oss etter at de hadde sett den og pratet med dyrelegene her og sa at de anbefalte det samme som de andre, og la han få slippe å pines. De sa at han kanskje hadde klart å leve maks 1 måned til og da hadde vi trolig funnet han død i buret. Hadde vi valgt å ha han lenger i livet måtte vi og ha gitt han annenhver time en intramuskulær sprøyte i låret for å drivet væsken fra lungene ut. Vi ga han en sånn sprøyte for å spare tid siden vi skulle til Tromsø med han på kvelden, men da vi tok han hjem og så hvor mye han tisset ut (ufattelig hvor mye væske han har hatt på lungene, stakkars gullet vårt) så bestemte vi oss for å la han få slippe. Vi ønsket ikke å presse han gjennom dette for å tilfredsstille vår egen sorg. De smertehylene som vi hørte da de satt den sprøyten med intramuskulær var helt forferdelig:(
Så, om dere syns at det var dårlig skrevet i journal så får dere kontakte dyrelegene, for jeg har forklart dette til dere per telefon. En til flytur hadde han ikke klart. Trykk og væske i lungene er ikke noe som kommer overens. Vi syns det er dumt at dere skriver det på denne måtes, for alt vi ønsket var en frisk hund og vi savner han ekstremt. Dette er noe vi alle kunne ha vært foruten. Jeg syns dere legger historien feil fram og da ønsker jeg å forklare meg her så andre ser at det er to sider av en sak.
En ting er sikkert: lungetrøbbel var det ikke. Det var kraftig hjertesvikt. Han var ikke 3 mnd engang og hadde et voksende hjerte som var blitt så stort som kvarte delen av kroppen hans. Jeg må si at det var ikke noe hyggelig å lese det dere hadde skrevet. Det er veldig sårt!

Hvil i fred <3
1.11.
Hvil i fred vår skjønne lille Iglesias <3

Det var ufattelig trist å få vite at den skjønne go-gutten vår, Hestneshagen´s Iglesias, i dag måtte avlives pga lungetrøbbel eller "kanskje" hjertefeil.
Jeg har aldri følt meg så hjelpesløs som oppdretter, siden jeg valgte å selge deg helt til Hammerfest. Vil aldri ynnskylde meg selv for dette. Det ble en kostbar erfaring....
Det er sånne dager man tenker sterkt på å slutte som oppdretter. Vi vil aldri få noe ordentlig svar på hvorfor du ble avlivet så fort, da sykejournalen din var noe tvilsom. :-( Eneste trøst for oss nå, er at du nå har det godt der du er <3

RIP nydelige Iglesias / " Krull", du er nok på den andre siden av regnbuebroen nå, hvor du leker og har det bare godt <3 <3

E-post:

@gmail.com
lena.j.hansen

Skrevet av Gry, Jermund og Amalie, 12. jul, 2013

Felix / Lucas som flyttet til Aukra har nå blitt 11 måneder, frisk som en fisk, ekte gutt og som en gutt skal være. ;P

Skrevet av Trond torbergsen., 17. jun, 2013

HEI. For open show i LIER. Navn:Chill giant;east of eden, reg nr no 33878/13.født:28.12.2012.Hannhund,gylden{hvit.Far.x-Larsnikow av Fjascho.reg 03367/08.Mor:Borscana sugar rush.reg.s57981/2009.Eier Trond Torbergsen.Nordlands gt 14.0483 oslo.tlf 41 47 85 71.lenge siden jeg har hatt hund på utstillin, så mangler det noen opplysninger, kontakt meg på tlf.Tusen takk.

Skrevet av Jorunn, 28. feb, 2013

Koselig side å se igjennom :)
Morrsomt med dagbøkene du har laget :)

E-post:

Hjemmeside:

@hotmail.com
jorunnoyen

Nyeste kommentarer

07.08 | 14:03

Vi er på leting etter ei tispe av cavalier, farge blendheim. Finnes noe slikt og...

22.01 | 23:39

er en dame på 56 år, bor alene, tre barn som har flyttet ut. vokste opp med...

29.11 | 13:34

Ja vi har tibbe valper på 7 uker . Se vår Facebook side : Hestneshagen.

29.11 | 13:16

Har dere valper nå, eller voksen hun for salg. Har hatt 4 cavalerer king ch...